Uniikki StalaTex
• Tason paksuudet 20/30/40 mm
• Uniikit StalaTex-kuosit tasoihin ja taustalevyihin
Olemme kiinni pääsiäisen pyhät 7.-10.4.2023. Toivotamme teille aurinkoisen herkullista pääsiäistä!
Pääsiäiseen kuuluu olennaisena osana perinneherkut - mitkä ovat sinun suosikkejasi?
Meidän mielestämme pääsiäiskakkupöydän kruunu on sitruunainen mangojuustokakku, jonka reseptin olemme kehitelleet ihan itse. Resepti alla - olkaa hyvä!
Pohja:
200 g Digestive-keksejä
100 g voita
Täyte:
4 dl kuohukermaa
200 g sitruuna-tuorejuustoa
200 g vanilja-tuorejuustoa
2 dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
2 rkl sitruunamehua
6 liivatelehteä
Tilkka vettä
Kuorrute:
2 prk (a´ 125 g) mango-sosetta
2 liivatelehteä
Tilkka vettä
Koristeet:
Macarone-leivoksia
Hopeakuulia
Vadelmia
Lime-siivuja
1. Murusta Digestive-keksit.
2. Sulata voi ja sekoita keksimurun joukkoon.
3. Painele taikina irtopohjavuoan pohjalle. (Leivinpaperia kannattaa käyttää pohjan päällä.)
4. Laita liivatelehdet likoomaan kylmään veteen.
5. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi.
6. Sekoita sokerit, sitruunamehu ja tuorejuustot keskenään.
7. Sulata liivatelehdet tilkkaan kiehuvaa vettä.
8. Kaada liivate ohuena norona tuorejuusto-sokeri-massaan samalla taikinaa koko ajan sekoittaen.
9. Kääntele kermavaahto taikinaan.
10. Kaada taikina pohjan päälle vuokaan ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään 4 tunniksi tai yön yli.
11. Tee kuorrute: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoomaan vähintään 5 minuutiksi.
12. Sulata liivatelehdet kiehuvan kuumaan vesitilkkaan.
13. Kaada liivate ohuena norona mangososeeseen koko ajan sekoittaen.
14. Kaada mangosose kakun päälle ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään 3 tunniksi.
15. Koristele kakku.
16. Nauti pääsiäisestä.